menu
За нас

"МТД България" ЕООД е създадена през месец юни 2008 година, след като "MTD Products" AG придобива част от дейността на своя дългогодишен партньор "Денекс" ООД (създадена през 1991 г.). Нашата дейност е свързана с доставка, продажба и сервиз на градинска техника. "МТД България" ЕООД има собствени магазини в градовете София и Русе, както и складова база в гр. Карлово.

 

Дейността ни се основава на партньорството ни с широка дистрибуторска мрежа, обхващаща всички градове на страната и изградена сервизна мрежа за гаранционно и следгаранционно обслужване на продаваните от нас продукти.

 

"МТД България" ЕООД е един от най-големите доставчици на градинска техника и инструменти във веригите хипермаркети - Мetro, Praktiker, Mr.Bricolage, HomeMax, Bauhaus, Praktis, Masterhaus, TeMax и др.

 

"МТД България" е част от "MTD Products"AG, със седалище в Саарбрюкен - Германия, основано през 1996 г. Нашата компания има офиси и филиали във Франция, Австрия, Унгария, Швеция, Дания, Щвейцария, в страните от Бенелюкс, Полша, Русия и България. Търговската дейност в останалата част от Европа се обслужва от местни представители. С широката си продуктова гама предлагана на Европейския пазар и включваща трите търговски марки MTD, WOLF GARTEN, CUB CADET и Arnold, фирмата удовлетворява нуждите на всички потребители - от хоби фермери до професионалисти.

 

Наред с изброените търговските марки, които формират нашето портфолио, "МТД България" ЕООД предлага и продукти които са извън гамата на МТD, а именно:
 • Bronto – мотокултиватори, мотофрези, моторни пръскачки;
 • LEO Pumps - електрически дълбочинни потопяеми помпи за сондажи, хидрофорни системи, дренажни помпи за отводняване на силно замърсени води, както и води с химически примеси, електрически градински помпи и аксесоари;
 • MATABI - гръбни пръскачки, акумулаторни пръскачки и аксесоари;
 • SISTEMA AZUD - елементи за изграждане на капкови и поливни системи;
 • HYUNDAI - преносими генератори за ток и стационарни агрегати по специални поръчки, автоматика за тях и моторни помпи, моторни свредели, моторни водоструйки;
 • CLABER - поливна техника, маркучи и аксесоари, автоматични поливни системи и компютри, микро напояване.

 

Преди много години Тео Мол, един от основателите на MTD каза: "Миналото се наследява. Бъдещето се създава." Това означава, че ние наследяваме миналото, но бъдещето зависи изцяло от нас. MTD ще продължи развитието си и в бъдеще, чрез придобиване на нови пазари и разширяване на производствените си и търговски бази, а основната задачата на МТД България е да следва корпоративната психология по отношение на отдаденоста, интегритета и най-вече обслужването на клиента.

Промоции
Кошница:
Брой продукти: 0
Обща сума: 0,00 лв.
Търси
Производители:
За поръчки и въпроси:
M-tel: 088 535 32 21;
088 730 80 70
Магазин: 02/971 50 44; 02/971 50 96
Е-майл: office@mtd.bg
© МТД България
2023